https://www.ppo.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/sliders.slider-wilbertoordgk-is-908.jpglink
https://www.ppo.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/sliders.slider-no19uden-defgk-is-908.jpglink
https://www.ppo.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/sliders.slider-bedrijvenverzamelgebgk-is-908.jpglink
https://www.ppo.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/sliders.slider-zorggk-is-908.jpglink
Progress bar

Wie zijn wij

PPO is een ontwikkelaar die zich enkel richt op realisatie van hoogwaardige bouw in alle prijsklassen. Gebouwen met verschillende doeleinden. Wat de functie van een project ook is, ons doel is het afleveren van een zo'n hoog mogelijke kwaliteit. Kwaliteit is voor ons een eigentijds en duurzaam project dat voldoet aan alle wensen van de moderne gebruiker. Hierbij is een goede samenwerking met alle betrokken partijen, zoals gemeenten, corporaties en bedrijven, een van onze sleutels tot succes.

Wij houden ons bezig met de ontwikkeling van nieuwbouwlocaties. Ruimte in Nederland is schaars dus wij richten ons ook op inbreidingslocaties en herstructurering van binnenstedelijke gebieden. Woningen, maar ook kantoor-, horeca-, en winkelruimten en panden voor industrie, zorg en recreatie.

(Her-)ontwikkelen is een breed begrip, toch laten wij graag al onze werkzaamheden hier onder vallen. Of het nu gaat om complete nieuwbouwwijken of het herindelen van een locatie om deze een vernieuwende bestemming te geven.

Contactgegevens

PPO 
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk
T 0486 46 37 88
E info@ppo.nl  


woningborg-logo

zorgeloos tot en met de oplevering