Schaijk, Noord Brabant

Julianastraat

Wonen in het centrum van Schaijk

In het centrum van Schaijk is door Peters Projectontwikkeling Schaijk bv het project “Julianazicht” ontwikkeld. Aan het Europaplein, op de hoek van de Julianastraat en de Jan Oliemeulenstraat, worden 9 koopappartementen gebouwd. Het gebouw met drie woonlagen is verdeeld in 3 seniorenwoningen en 6 starterswoningen.

De royale seniorenwoningen hebben door de ligging op een hoek veel lichtinval en een weids uitzicht over het plein. Daarnaast hebben alle woningen op de begane grond een ruime tuin. Op het buitenterrein zijn 9 parkeerplaatsen aanwezig en voor iedere woning een buitenberging. De woningen op de verdieping zijn vanuit de centrale hal met de Lift toegankelijk. De woningen hebben een ruime indeling en zijn voorzien van de volgende vertrekken; minimaal één slaapkamer, een grote woonkamer, royale keuken, badkamer, toilet, berging/cv-kast en loggia.

Door de centrale ligging van de woningen in het centrum van Schaijk zijn alle voorzieningen, zoals winkels, openbaar vervoer en de wekelijkse markt, op loopafstand bereikbaar.

 • Status
  Opgeleverd - 2006
 • Type
  Wonen
 • Locatie
  Schaijk, Noord Brabant
 • Architect
  Architectenbureau WagterKrijger
 • Bouwer
  Bouwbedrijf Peter Peters

Adresgegevens


Peters ProjectOntwikkeling B.V.
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk

Social Media