PPO ontwikkelt locatie Buitenhof en verkoopt stadion RKC Waalwijk aan DMG

Peters Project Ontwikkeling (PPO) in Schaijk gaat in opdracht van De Mandemakers Groep per direct aan de slag met de ontwikkeling van locatie Buitenhof aan de Prof. Asserweg in Waalwijk. PPO is reeds bezig met de ontwikkeling van het aan de overkant gelegen Piet Klerkx-terrein en daar komt nu de noordelijker gelegen locatie bij. Per 1 oktober neemt DMG op haar beurt het stadion van RKC Waalwijk over van PPO.

"We wilden in de regio Waalwijk aan de slag gaan omdat dit voor ons een kansrijk ontwikkelgebied is en tot nu toe een witte vlek" aldus Rogier Arntz, directeur PPO. "We hebben vorig jaar Gemeente Waalwijk benaderd voor de aankoop van het stadion van RKC Waalwijk. Hierdoor is een fantastische toegang ontstaan tot het netwerk in Waalwijk en omgeving. Zo kwamen we ook met Mandemakers in gesprek en dat klikte direct goed. We zijn verheugd dat we nu ook op een volgende locatie kunnen starten met ontwikkeling van wat wij de poort van Waalwijk noemen. Er komt nog een casino en een wereldrestaurant bij en dit is voor ons een prachtige kans om ook de overkant te ontwikkelen tot een locatie die past in het gebied" aldus Arntz.

"Zoals iedereen weet hebben wij een bijzondere band met de club RKC Waalwijk. Inmiddels zit Stefan namens de familie al een tijdje in de RvC en we zijn de langst zittende hoofdsponsor in het betaald voetbal in Nederland" aldus Ben Mandemakers, oprichter en eigenaar van De Mandemakers Groep. "Na overleg hebben we besloten om het stadion, dat al een tijdje onze naam draagt, over te nemen van PPO. We hebben Rogier en Jos leren kennen als prettige zakenpartners en gaan op diverse andere terreinen ook meer samenwerken.".

Voor DMG was de timing goed, Buitenhof Tuinmeubelen heeft aangegeven het huurpand per 1 oktober a.s. te verlaten en verhuist naar de AaBee Fabriek in Tilburg.

Adresgegevens


Peters ProjectOntwikkeling B.V.
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk

Social Media