Affuitenloods Hellevoetsluis officieel geopend

Op zaterdag 7 april heeft wethouder Marja Roza de nieuwe locatie van kapsalon Avaron in de Affuitenloods officieel geopend. Zij deed dit samen met Arie Vuijk, eigenaar van de kapsalon. 


Na een uitgebreide renovatie van de Affuitenloods is de kapsalon de eerste onderneming die zijn intrek heeft genomen in dit multifunctionele gebouw. Later dit jaar nemen ook andere ondernemers hier hun intrek.

Wethouder Marja Roza: “Stukje bij beetje komt de Vesting steeds meer tot leven. Dat zo’n bijzonder monumentaal pand nu op een nieuwe passende manier gebruikt wordt, vind ik mooi om te zien. Het geeft weer een gezicht aan een prachtig, historisch stukje van Hellevoetsluis.”

De Gemeente Hellevoetsluis bereikte begin 2017 overeenstemming over de verkoop van het monumentale pand aan de Affuitweg 2, in de volksmond bekend als de Affuitenloods. Inmiddels is de renovatie voor het eerste deel afgerond. Initiatiefnemer Arie Vuijk was tijdens de kijkdagen direct al enthousiast over de mogelijkheden van de Affuitenloods en heeft Rogier Arntz benaderd die enkele vergelijkbare herontwikkelingen in Nederland tot succes heeft gemaakt. Arie Vuijk, eigenaar kapsalon: “Het pand is zeer kwalitatief en smaakvol gerestaureerd en door de combinatie met meerdere ondernemers wordt het ook een hele levendige plek. Dat is goed nieuws voor de Vesting”.

Adresgegevens


Peters ProjectOntwikkeling B.V.
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk

Social Media