http://www.ppo.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/sliders.slider-live-your-loft-geffegk-is-923.jpglink
Progress bar

Live Your Loft Geffen

Ontwikkeling appartementen.

Uw eigen nieuwbouwwoning in het centrum van Geffen kan nu werkelijkheid worden. Het project is gelegen aan de Dorpstraat. Deze straat leidt u direct naar een compact centrum met een volwaardig voorzieningenniveau.

Een Live your loft woning is een bijzondere woning met een zeer efficiënte indeling. De appartementen zijn licht en voorzien van grote ramen met Franse balkons. De appartementen op de begane grond zijn voorzien van privé tuinen tot wel 20m². Alle appartementen worden aangeboden met keuken, sanitair en tegelwerk. Verder zijn de woningen uiteraard naar eigen smaak in te richten. Het gebouw heeft een karakteristieke uitstraling in een dorpse omgeving.

Een eigen stek is nu binnen handbereik!

Geffen

Geffen is een dorp gelegen in een landelijke omgeving in het gemoedelijke en gezellige Noord-Brabant. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Maasdonk. Andere dorpen van deze gemeente zijn Nuland en Vinkel. Geffen heeft 4600 inwoners en is daarmee de grootste woonkern in Maasdonk. In Geffen wordt gemoedelijkheid en gezelligheid omringd door een natuurlijke omgeving. In het centrum is een uitgebreid aanbod van winkels en een gezellige wekelijkse markt te vinden.In het noorden van Geffen ligt een grootschalig poldergebied waar vroeger de Beerse Overlaat was gesitueerd. Ten oosten van Geffen ligt een recreatiegebied met de Geffense Bosjes en de Geffense Plas.

De Geffense Bosjes is een naaldbos dat gebruikt wordt als wandelgebied. Aangrenzend aan dit wandelgebied ligt de Geffense Plas, een door zandwinning ontstane recreatieplas. Verschillende vormen van recreatie, sport en feesten zijn hier te vinden.

Bereikbaarheid

Naast het landelijke wonen in Geffen zijn alle voorzieningen voor wonen, werken, cultuur en recreatie binnen handbereik. Geffen is goed bereikbaar dankzij de A59 richting Oss of ’s-Hertogenbosch, die aansluit op de A2 richting Utrecht en de A50 richting Nijmegen.

Voordelen nieuwbouw

Er zijn meerdere redenen waarom het gunstiger is om een nieuwbouwwoning te kopen. Een aantal redenen om een nieuwbouwwoning te kopen:

Eigen smaak

Bij aankoop van een nieuwbouwwoning kunt u zelf bepalen hoe u de afwerking wilt hebben.
Daarnaast zijn er tal van opties die u kunt toepassen op uw woning. Hierdoor wordt de woning dus helemaal naar uw smaak gerealiseerd.

Financieel voordeel

Bij een nieuwbouwwoning hoeft u geen overdrachtsbelasting te betalen. Daarnaast voldoet
een nieuwbouwwoning aan alle huidige eisen waardoor uw woning goed geïsoleerd is.
Hierdoor zult u minder maandelijkse energiekosten hebben.

Onderhoudsvriendelijk

Bij een nieuwbouwwoning is natuurlijk alles nieuw, waardoor u de eerste jaren geen onderhoud hoeft te plegen. Door de verbetering van duurzaamheid van producten zal het toekomstige onderhoud ook minder zijn als bij een bestaande woning.

Garanties

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning krijgt u ook de nodige garanties. Alle woningen worden met Woningborg garantie gebouwd. Hierdoor is de kwaliteit van uw nieuwbouwwoning gegarandeerd.

Aanvullende informatie

Show Street View

Aanbod - Live your loft Geffen

Bekijk alles
Te koop
  • Dorpstraat 48, Geffen

    Dorpstraat 48, Geffen

    Live your loft! Uw eigen nieuwbouwwoning in het centrum van Geffen kan nu werkelijkheid worden. Het project is gelegen aan de Dorpstraat. De loftwoningen in Geffen zijn bijzondere woningen met…

    in Te koop

Contactgegevens

Peters Projectontwikkeling Schaijk bv
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk
T 0486 46 37 88
F 0486 41 74 34
E info@petersprojectontwikkeling.nl


woningborg-logo

zorgeloos tot en met de oplevering