http://www.ppo.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/sliders.slider-wilbertoordgk-is-908.jpglink
http://www.ppo.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/sliders.slider-no19udengk-is-908.jpglink
http://www.ppo.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/sliders.slider-bedrijvenverzamelgebgk-is-908.jpglink
http://www.ppo.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/sliders.slider-zorggk-is-908.jpglink
Progress bar

Nieuws

Hengelo: Pand verkocht op Oelerweg

Hengelo: Pand verkocht op Oelerweg

7 maart 2018 – In de wijk Wilderinkshoek te Hengelo heeft PPO een pand verkocht aan Xpat Home B.V. Het betreft een pand met een commerciële ruimte op de begane grond en een tweetal appartementen op de verdieping.

Het pand werd al enige tijd beheert door Ad Hoc. Xpat Home B.V. is de nieuwe eigenaar van het pand geworden. Xpat Home B.V. is een bedrijf wat een geschikte huisvesting voor arbeidsmigranten, buitenlandse medewerkers en expats zoekt.

Lees meer...

PPO koopt perceel aan de Irenestraat te Cuijk van Stichting Mooiland

Nadat Mooiland een openbare verkoop heeft gehouden is het perceel aan de Irenestraat (sectie A, nummer 4027) te Cuijk gekocht door PPO. De ontwikkelaar is voornemens om (sociale huur)appartementen te bouwen.

PPO bracht het hoogste bod uit in een openbare bieding.

Op 1 februari 2011 is de vergunning verleend met betrekking tot de bouw van een woongebouw (39 wooneenheden) met bergingen op het terrein aan de Irenestraat, kadastraal bekend als Sectie A nummer 4027. PPO is aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn van deze verleende vergunning.  

Lees meer...

Brabanders nemen Opusgebouw over

Brabanders nemen Opusgebouw over

NIJMEGEN- Brabantse ondernemers uit Cuijk en Schaijk nemen het opusgebouw in hartje Nijmegen over. Het zijn de derde eigenaren van het monumentale pand aan het Vierdaagseplein (voorheen Julianaplein), een voormalig schoolgebouw dat een viersterrenhotel moet worden.


Het terrein heeft een totale kantoorruimte van circa 2.690m² op een perceel van 3.475m². 

De Cuijkse ondernemer Paul van der Mark heeft samen met vastgoedontwikkelaar Stegron uit Schaijk deze week het gebouw overgenomen van de Zeeuwse investeringsmaatschappij AEM. "Ik ben gek op gebouwen als het Opusgebouw. Dit is waanzinnig mooi." Aldus ondernemer/investeerder Van der Mark. 

Lees meer...

Voormalig kantoor Rabobank te Sint Michielsgestel staat te huur

Voormalig kantoor Rabobank te Sint Michielsgestel staat te huur

Sint-Michielsgestel – Het voormalig kantoorpand van Rabobank aan de Hoogstraat in Sint Michielsgestel staat te huur.

Het terrein heeft een totale kantoorruimte van circa 2.690m² op een perceel van 3.475m².
Het betreft een zeer modern kantoorobject met een hoogwaardig afwerkingsniveau en diverse duurzame installaties. De kantoorruimte is gelegen op een goed bereikbare locatie aan één van de toegangswegen van Sint Michielsgestel. 

Meer informatie kunt u vinden op https://www.fundainbusiness.nl/kantoor/sint-michielsgestel/object-40579139-hoogstraat-21/  of https://www.sarisenpartners.nl/  

Lees meer...

Start woningbouw Marter, Wilbertoord

Op maandag 12 maart a.s. zal wethouder Jos van den Boogaart op feestelijke wijze de bouw van dertien woningen aan de Marter in Wilbertoord in gang zetten. Dat gebeurt door de eerste graafwerkzaamheden te verrichten ten behoeve van de fundering.

Aan de Marter in Wilbertoord verrijzen dertien woningen. Verantwoordelijk projectontwikkelaar is Peters Projectontwikkeling uit Schaijk. De woningen zijn onder architectuur ontworpen door architectenbureau Krijger & Wagter Architecten B.V. uit Buren. De architect heeft gezorgd voor woningen met karakter, aansluitend op de omgeving en passend in de dorpse sfeer.

De woningen zullen worden overgedragen aan beheer- en beleggingsmaatschappij Social Invest OG C.V.  Social Invest OG C.V. is een organisatie die actief is naast gemeenten en woningbouwcorporaties en houdt zich bezig in de verhuur-sector. Hierbij heeft Social Invest zich tot doel gesteld sociale huurwoningen te bouwen en te exploiteren.

In het plan Marter zullen de vier hoekwoningen worden aangeboden als vrije-sector-woningen, waarvan de huurprijs boven de liberalisatiegrens ligt. De negen tussenwoningen zullen worden verhuurd onder de liberalisatiegrens en komen dus in aanmerkingen voor huurtoeslag. 

Wethouder Van den Boogaart is verheugd dat dit project nu van start kan gaan. Van den Boogaart: “Het gaat goed met de woningbouw in onze gemeente. Bouwkavels voor zelfbouwers worden weer verkocht en op verschillende locaties zijn projectontwikkelaars aan de gang. Met deze dertien huurwoningen wordt echter weer een andere doelgroep bediend. Niet iedereen wil of kan kopen. Met name de negen woningen in de sociale sector biedt bijvoorbeeld  jongeren de gelegenheid zich in Wilbertoord te vestigen. Een heel goede zaak want dat houdt Wilbertoord levendig”.


Wethouder Van den Boogaart zal de feestelijke, eerste graafwerkzaamheden verrichten op maandag 12 maart aanstaande, aanvang 14.00 uur. Plaats: Marter, Wilbertoord.
De pers is bij deze starthandeling van harte welkom.

Lees meer...

PPO ontwikkelt locatie Buitenhof en verkoopt stadion RKC Waalwijk aan DMG

Schaijk, 20 september 2017

PPO ontwikkelt locatie Buitenhof en verkoopt stadion RKC Waalwijk aan DMG

Peters Project Ontwikkeling (PPO) in Schaijk gaat in opdracht van De Mandemakers Groep per direct aan de slag met de ontwikkeling van locatie Buitenhof aan de Prof. Asserweg in Waalwijk. PPO is reeds bezig met de ontwikkeling van het aan de overkant gelegen Piet Klerkx-terrein en daar komt nu de noordelijker gelegen locatie bij. Per 1 oktober neemt DMG op haar beurt het stadion van RKC Waalwijk over van PPO.

"We wilden in de regio Waalwijk aan de slag gaan omdat dit voor ons een kansrijk ontwikkelgebied is en tot nu toe een witte vlek" aldus Rogier Arntz, directeur PPO. "We hebben vorig jaar Gemeente Waalwijk benaderd voor de aankoop van het stadion van RKC Waalwijk. Hierdoor is een fantastische toegang ontstaan tot het netwerk in Waalwijk en omgeving. Zo kwamen we ook met Mandemakers in gesprek en dat klikte direct goed. We zijn verheugd dat we nu ook op een volgende locatie kunnen starten met ontwikkeling van wat wij de poort van Waalwijk noemen. Er komt nog een casino en een wereldrestaurant bij en dit is voor ons een prachtige kans om ook de overkant te ontwikkelen tot een locatie die past in het gebied" aldus Arntz.

"Zoals iedereen weet hebben wij een bijzondere band met de club RKC Waalwijk. Inmiddels zit Stefan namens de familie al een tijdje in de RvC en we zijn de langst zittende hoofdsponsor in het betaald voetbal in Nederland" aldus Ben Mandemakers, oprichter en eigenaar van De Mandemakers Groep. "Na overleg hebben we besloten om het stadion, dat al een tijdje onze naam draagt, over te nemen van PPO. We hebben Rogier en Jos leren kennen als prettige zakenpartners en gaan op diverse andere terreinen ook meer samenwerken.".

Voor DMG was de timing goed, Buitenhof Tuinmeubelen heeft aangegeven het huurpand per 1 oktober a.s. te verlaten en verhuist naar de AaBee Fabriek in Tilburg.

Lees meer...

7 nieuwbouw woningen plan Moerboom III, Wilbertoord 10 juli in verkoop

In Wilbertoord zal maandag 10 juli in het ‘Stichting Gemeenschapshuis De Wilg’ om 17:00 tot 18:30 de verkoop starten van 7 woningen. De 7 woningen bestaan uit 4 hoekwoningen met garage én 3 tussenwoningen, die zullen worden gerealiseerd in de straat ‘Marter’.
Tijdens de verkoop zal alle informatie voor het eerst worden vrijgegeven. Geïnteresseerden krijgen dan de kans om zich in te schrijven. De eerste inschrijving duurt 1 week, waarna verkoopgesprekken volgen. De woningen worden aangeboden vanaf € 179.500,= vrij op naam.

In het totaal zullen er 13 woningen worden gerealiseerd. Voor de overige 6 woningen is Peters Projectontwikkeling, in samenwerking met gemeente en beleggers, de mogelijkheden voor verhuur aan het inventariseren. Vooralsnog worden deze woningen niet in verkoop gebracht.

Iedereen is van harte welkom op maandag 10 juli bij De Wilg. 

Lees meer...

Ontwerpersprijs Oss gaat naar bouwbedrijf Peters uit Schaijk

Oss - Bouwbedrijf Peters uit Schaijk kreeg zondagmiddag (14-05-2017) de bronzen wisseltrofee van Ontwerperskring Oss. De jury prees Peters voor de uitstraling van het nieuwe wooncomplex in de Molenstraat in Oss.

Op de voormalige locatie van het ABN AMRO kantoor hebben wij samen met Krijger en Wagter Architecten uit Buren en Bouwbedrijf Peter Peters BV, dit pand gerealiseerd. Dit pand is eigendom van Social Invest BV en biedt ruimte aan 23 sociale huurappartementen met parkeren op eigen terrein, in het centrum van Oss.

Wij zijn trots op het behaalde resultaat. 

Lees meer...

Koper stadion RKC Waalwijk: 'Mooier dan dit kunnen we het echt niet maken'

WAALWIJK - Plots waren ze daar, met een bod van op het stadion van RKC: Peters Projectontwikkeling (PPO) uit Schaijk, vertegenwoordigd door directeur Rogier Arntz. Die laatste is duidelijk: de Waalwijkse gemeenteraad zou wel gek zijn als het niet met PPO in zee gaat.

Brabants Dagblad 05-10-16, 19:05 Laatste update: 06-03-17, 12:10

PPO Biedt 2,5 miljoen euro voor het stadion en een half miljoen voor de vordering van 2,8 miljoen euro die de gemeente op RKC heeft. Dat zou Waalwijk een totale verliespost van 4 miljoen euro opleveren. Een echt goed alternatief is er niet: weigert de gemeente het bod, dan is de kans groot dat RKC volgend seizoen van voetbalbond KNVB geen licentie krijgt, met faillissement als onvermijdelijk gevolg. Daarom zegt Arntz: "Veel mooier dan dit kunnen wij het echt niet maken. De gemeente is financieel van RKC verlost en de club kan weer vooruit."

Betaald voetbal
De Waalwijkse gemeenteraad debatteert donderdagavond over het voorstel van PPO. Er zijn vraagtekens: wat is de ontwikkelaar met RKC van plan? Is dit niet gewoon een slinkse manier om een mooie woningbouwlocatie in bezit te krijgen? Nee, bezweert de directeur. "We zien het liefst dat RKC tot in de lengte van dagen betaald voetbal blijft spelen."

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Contactgegevens

PPO 
Scheltseweg 13
5374EB Schaijk
T 0486 46 37 88
E info@ppo.nl  


woningborg-logo

zorgeloos tot en met de oplevering